O nas 2018-02-05T09:58:28+00:00

KDO SMO.

NAŠI ZAČETKI KOMBI PREVOZOV IN SELITVENIH STORITEV

Daver Transport je mlado podjetje, ki je usmerjeno na področje hitrih kombi prevozov manjših pošiljk in selitev. Kombi prevoze in storitve selitvenega servisa opravljamo po Sloveniji in državah članicah Evropske unije.

Smo mlado ambiciozno podjetje, ki je svojo pot začelo februarja 2016. Z nakupom prvega tovornega vozila smo pričeli z opravljanjem kurirskih storitev za eno izmed vodilnih tujih kurirskih podjetij. Kmalu smo zaznali, da je veliko povpraševanja po hitrih oziroma nujnih prevozih manjših pošiljk po Sloveniji in Evropi. Hkrati pa smo opazili primankljaj zanesljivih in kakovostnih prevoznikov na tem področju. To smo prepoznali kot našo priložnost in se usmerili v hitre kombi prevoze manjših pošiljk po Sloveniji in Evropi. Kmalu za tem smo svojo dejavnost v sodelovanju z uglednim nemškim podjetjem s področja logistike, razširili še na mednarodne selitve.

Zakaj izbrati nas

Že od samega začetka stremimo k temu, da našim strankam ponudimo odlično storitev in gradimo na dolgoročnih poslovnih sodelovanjih.

V času našega poslovanja smo si nabrali veliko izkušenj in znanj kako izpolniti pričakovanja še tako zahtevnih strank.

 Izpolnili bomo vaša pričakovanja po dobrem transportnem partnerju.

Držimo se rokov in spoštujemo dogovore.

Prisluhnemo vsakemu in se vedno trudimo poiskati ustrezno rešitev.

u smo za Vas 24h na dan 365 dni v letu.